В окупованому Севастополі пролунав потужний вибух - жителі міста в паніці

В окупованому Севастополі у вівторок, 4 липня, пролунав потужний вибух. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах.

"Дуже сильний вибух із моря... Тільки що сильно бабахнуло в Севастополі з боку моря... Аж підстрибнули. Землю так трухануло... Пипець мало будинок не впав", - повідомляють люди.

Зазначається, що сила вибуху була такою, що його чули і відчували навіть жителі сусідньої Балаклави.

При цьому гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що причиною вибуху стало планове знищення боєприпасів.

"Сьогодні співробітники МНС на полігоні в районі Кара-Коби орієнтовно з 14.00 і до 18.00 будуть проводити планове знищення близько тисячі боєприпасів часів ВВВ, які підняли з дна бухти Гільзая. Буде голосно, тому попереджаю заздалегідь", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Севастополі прогриміли потужні вибухи - тоді пролунало кілька вибухів у районі моря.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті