В окупованому Мелітополі для трудових мігрантів із Середньої Азії відкрився "Центр тестування іноземних громадян"

В окупованому Мелітополі відкрився "Центр тестування іноземних громадян". Сюжет про це показали по місцевому телебаченню.

Повідомляють, що іноземці в цьому Центрі складатимуть комплексний іспит на знання російської мови, історії та законів РФ. За умови успішного складання іспиту іноземним громадянам видаватимуть "сертифікати". 

Цей "документ" дасть змогу легалізувати перебування іноземців на окупованих територіях, отримати "посвідку на проживання" та "право" на роботу в непідконтрольній частині Запорізької області.

"Центр тестування іноземних громадян" функціонуватиме на базі "Мелітопольського державного університету". 

Як повідомлялося раніше, російські окупанти як дешеву робочу силу завозять на анексовані території України громадян республік Середньої Азії.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті