В окупованому Криму розпочали підготовку до нової хвилі мобілізації, яка розпочнеться наприкінці лютого

На території окупованого Криму росіяни розпочали підготовку до нової хвилі мобілізації – вона має розпочатися наприкінці лютого. Про це 26 січня у зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

"На тимчасово окупованій території Автономної республіки Крим ворог проводить підготовчі заходи до чергової хвилі мобілізації. Так, до 29 січня поточного року всі так звані державні та приватні установи мають подати списки осіб на броню у військові комісаріати. Наступна масова хвиля мобілізації запланована на кінець лютого", – повідомили українські військові.

Також у Генштабі зазначили, що вже з 1 лютого поточного року всі ремонтні та будівельні роботи на бюджетних підприємствах буде зупинено. Усі заплановані кошти буде перенаправлено на забезпечення збройної агресії проти України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Алчевську окупанти мобілізують навіть співробітників "МНС".

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті