В окупованому Криму російський вартовий застрелив товариша по службі

В окупованому Криму російський військовослужбовець із Московської області застрелив контрактника з Москви. Про це 13 серпня пишуть у російських пабліках.

Зазначають, що в ніч на 12 серпня 45-річний рядовий із Красногорська Руслан М. стояв у варті на одній із позицій недалеко від села Почесне. У якийсь момент на позиції зайшов невідомий чоловік. Руслан запитав у чоловіка пароль, але той не відповів. Після цього Руслан зробив два постріли в повітря, але чоловік продовжував рух. Тоді вартовий вистрілив на ураження.

Пізніше з'ясувалося, що загиблим виявився товариш по службі Руслана з тієї ж військової частини - 42-річний сержант Олексій Л.

"Що він робив на території, що охороняється, поки невідомо. Наразі матеріали передано до військово-слідчого відділу", - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у росії на річці Лосівка Ленінградської області організували масовий заплив на надувних гумових ляльках.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті