В окупованому Донецьку знову скінчилася вода - за новим графіком її обіцяють подавати раз на два дні

Жителям окупованого Донецька повідомили про нові проблеми з подачею питної води - її подаватимуть кілька годин раз на два дні. Інформацію про новий графік оприлюднило місцеве підприємство "Вода Донбасу".

"У зв'язку зі зниженням температури повітря збільшилася витрата води в котельнях і внутрішньобудинкових системах опалення.  Щоб заповнити нестачу теплоносія, необхідно скорегувати подачу води на житлові будинки", - йдеться в ній. "Підприємство просить населення з розумінням поставитися до тимчасової проблеми, що виникла, і дбайливо використовувати водний ресурс", - укотре окупаційна влада закликає місцевих жителів потерпіти кращих часів. 

Як повідомлялося раніше, проблеми із забезпеченням населення питною водою почалися відразу після початку повномасштабної агресії РФ проти України. Російська влада спробувала розв'язати її за допомогою дороговартісного водоводу, який мав постачати воду з Дону. 

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті