В окупованому Донецьку під час обстрілу загинула дочка пропагандистки "ДНР" - "депутатка парламенту ДНР" Марія Пирогова (ВІДЕО)

В окупованому Донецьку у вівторок, 6 грудня, під час обстрілу загинула "депутатка" так званої "народної ради ДНР" Марія Пирогова. Про це повідомляють сепаратистські та російські ЗМІ.

Повідомляється, що тіло Пирогової упізнали родичі. Нагадаємо, що Марія потрапила до "парламенту" фейкової республіки у 2018 році. Але куди більш відомою Марію робило те, що вона є дочкою пропагандистки "ДНР" Майї Пирогової.

Нагадаємо, що Майя Пирогова – мешканка Донецька, яка у 2014 році влаштувалася у так зване "міністерство інформації ДНР". До початку російсько-української війни Пирогова встигла отримати судовий вирок у 2005 році – за підробку та збут фіктивних печаток, документів та бланків. 2018 року суд Чернівців заочно засудив її до 10 років позбавлення волі за терористичну діяльність.

Вже у 2021 році Пирогову спробували ввести до складу "делегації ДНР" у Тристоронній Контактній групі як "громадський експерт". Однак фактично це було зроблено, щоб блокувати роботу ТКГ, а згодом "викинути" з Мінського процесу переселенців з української сторони.

Нагадаємо, що 6 грудня під обстріл потрапили центр окупованого Донецька та низка районів Макіївки.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті