В Одесі знешкодили двох любителів "руского міра", які агітували за путіна в магазинах

В Одесі поліцейські повідомили про підозру у колабораційній діяльності двом прихильникам "руского міра". Місцеві чоловіки віком 34 та 50 років публічно у місцях масового скупчення людей закликали підтримати владу та збройні сили росії. Про це повідомили у поліції Одеської області 14 грудня.

Колаборанти проводили антиукраїнську пропаганду в крамницях на території Малиновського і Київського районів міста. Правоохоронці встановили, що один з чоловіків захоплювався "кремлівським режимом", називав війну в Україні визвольною спецоперацією та закликав визнати Україну й РФ одним цілим. Другий зрадник возвеличував президента РФ путіна та одного з радянських диктаторів, переконуючи, що лише вони здатні "навести лад".

Обидвом чоловікам повідомили про підозру у колабораційній діяльності за ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України в Одесі затримала агента, який зливав дані про розташування ЗСУ до штабу ПВК "Вагнер" та до московського ОМОН.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті