В Одесі триває рятувальна операція: під завалами можуть залишатися дві дитини

Після ракетного удару рашистів по Одесі другий день триває рятувальна операція. Роботи ведуться цілодобово, не припиняючись. Під завалами можуть залишатися дві дитини. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Олексій Кулеба 3 березня.

"Рятувальники, кінологи медики, комунальники, волонтери продовжують ліквідовувати наслідки обстрілу, шукати людей. Під завалами можуть залишатися дві дитини", - зазначив він.

Кулеба нагадав, що Росія забрала життя 10 мирних жителів Одеси, вбила трьох маленьких дітей. Ще п'ятеро людей врятовано, їм надали медичну допомогу. 

"У лікарнях залишаються дві жінки — вони в реанімації у важкому стані, та чоловік, стан якого медики оцінюють як середнього ступеню важкості. Постраждала вагітна жінка вже вдома, з нею все гаразд", - пише посадовець.

За його словами, так само цілодобово на місці працює штаб з ліквідації наслідків трагедії. Люди отримують всю необхідну допомогу.

"Сьогодні в Одесі та області оголошено жалобу. Світла пам'ять загиблим та співчуття рідним і близьким. Держава-терорист свідомо і безжально вбиває тисячі наших людей. Жоден зі злочинів російської федерації не залишиться безкарним", - акцентував посадовець.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті