В Одесі тренер зібрав з батьків учнів 500 тисяч гривень на літній табір і закрив ними свій кредит

Тренер одного зі спортивних гуртків, маючи боргові зобов’язання по кредиту, вирішив закрити їх за рахунок вихованців, зібравши з них 500 тисяч гривень на начебто тренувальні збори у дитячому літньому таборі в іншій області. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області 9 жовтня.

“До сплати, за словами зловмисника, входило двотижневе проживання дітей у закладі, окремо – їхніх батьків та квитки до місця призначення. Довіряючи тренеру, сім’ї маленьких спортсменів, не вагаючись передавали йому гроші особисто чи на банківську картку”, - зазначається у повідомленні.

За інформацією поліції Одещини, не дочекавшись ні обіцяних зборів, ні повернення коштів, двадцять одеситів звернулися до поліції.

У ГУНП додали, що відповідно до чинного законодавства, правопорушнику загрожує штраф від 51000 до 68000 гривень, або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомлялось раніше, в Одеській області поліція знешкодила "смотрящих" за містом Чорноморськ.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті