У Непалі розбився пасажирський літак із 72 людьми на борту, ніхто не вижив (ВІДЕО)

У Непалі зазнав катастрофи пасажирський літак із 72 людьми на борту – всі вони загинули. Про це 15 січня повідомляє агентство AFP.

Йдеться про борт ATR 72 авіакомпанії Yeti Airlines, який летів зі столиці Катманду до Покхари. На його борту перебували чотири члени екіпажу та 68 пасажирів.

За наявною інформацією, на борту літака перебували п'ять громадян Індії, четверо росіян, один ірландець, двоє громадян Південної Кореї, один громадянин Австралії, один громадянин Франції та один громадянин Аргентини. Нині на місці аварії працюють рятувальники.

Про причини падіння борту поки що не повідомляється. Однак прем'єр-міністр Непалу Пушпа Камал Дахал скликає екстрене засідання Кабінету міністрів з авіакатастрофи.

Зазначається, що літаку ATR 72 виповнилося 15 років. Це двомоторний турбогвинтовий літак, який спільно виробляли Airbus та Leonardo. Авіакомпанія Yeti Airlines складається із шести літаків ATR72-500.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Бурятії розбився російський вертоліт Мі-8, внаслідок чого загинули троє людей.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті