У Міненерго стверджують, що контролюють ситуацію з енергопостачанням, незважаючи на труднощі

Міністерство енергетики України заявляє, що ситуація з енергопостачанням в країні складна, але контрольована. Про це повідомляє пресслужба міністерства у Фейсбук 19 листопада.

"Спростовуючи панічні заяви, що ширяться соціальними мережами та інтернет-ЗМІ, запевняємо, що ситуація з енергопостачанням складна, але контрольована", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що запроваджені аварійні та погодинні графіки відключення електроенергії дають можливість стабілізувати енергосистему, проводити ремонтні та відновлювальні роботи.

Міністерство закликає українців допомогти енергетикам, зменшити навантаження на мережу. Зокрема, потрібно досягнути показника добровільного скорочення споживання кожною родиною на рівні 25%.

Нагадаємо, сьогодні в ДПЕК заявили, що незабаром зменшиться рівень аварійних відключень, і в компанії працюють над тим, щоб зробити планові відключення тривалістю не більше 1-2 годин.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті