В Мелітополі підірвали одного з очільників виборчого штабу "єдиної рассєї" - Федоров

У Мелітополі внаслідок вибуху поранено одного з очільників виборчого штабу "єдиної рассєї" Олег Шостак. Про це повідомив мер  Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

"Щойно: один гучний вибух на мікрорайоні Мелітополя, в одному з дворів вулиці Гоголя. За попередньою інформацією спрацював саморобний вибуховий пристрій. За словами місцевих мешканців, після вибуху в сторону мікрорайону поїхали швидкі", - повідомив він.

Пізніше він уточнив, що було підірвано одного з очільників виборчого штабу "єдиної рассєї" - керівник пропагандистського відділу роботи з ЗМІ Олег Шостак.

"По заслугам" отримав один з очільників виборчого штабу "єдиної рассєї" - керівник пропагандистського відділу роботи з ЗМІ Олег Шостак. Близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу "МТВ-Плюс". Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до "расєї". Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стулі рівно - його частину тіла для сидіння буквально підірвано", - написав Федоров. 

Крім того, на цьому тижні підірвали головний штаб "єдиної расєї" по пр. Б. Хмельницького у Мелітополі. 

"Лігво рашистів у самому центрі міста з цілодобовою охороною! Саме там орки формували фальшиві списки та здійснювали підкуп виборців. Підсумок: налякані окупанти зрозуміли, що навіть озброєним до зубів безпечного місця на українській землі їм не знайти", - розказав він.

Минулого тижня також спалили будинок колаборантки - співмешканки окупаційного коменданта одного з селищ Мелітопольського району, яка всіма способами активно готувалась до "голосування". 

Плюс підрізали ножем двох поплічників окупаційної "влади", які наввипередки бігали по селам з незрозумілими "списками". 

"Полювання на організаторів референдуму триває! Ми вдячні сотням мелітопольцям, які щодня інформують нас про активістів та членів виборчкомів на анонімну електронну скриньку [email protected]. Жодне ваше повідомлення не залишається поза увагою", - написав Іван Федоров.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті