У кремлі замислились про введення воєнного стану - ЗМІ

У росії обговорюється можливість запровадження воєнного стану. У Кремлі підуть на такий крок, якщо українські війська продовжать атакувати російську армію на тимчасово окупованих територіях. Про це 24 вересня повідомляє оппозиційне російське видання "Верстка".

Як повідомляється, воєнний стан у РФ можуть запровадити, якщо Україна атакуватиме путінські війська на так званих "приєднаних територіях", тобто тих територіях, на яких Росія проводить псевдореферендуми про "приєднання до РФ" та фабрикує результати "голосування".

Два джерела видання назвали план запровадити воєнний стан "небажаним, але можливим".

Також повідомляється, що в РФ можуть оголосити про заборону на виїзд з країни чоловіків, які підлягають призову. На початку тижня цей план обговорять президент РФ путін та представники парламенту і уряду. Тоді й остаточно буде сформульовано рішення.

Заборону можуть запровадити до кінця вересня, оскільки влада оцінює потік чоловіків, які виїжджають з країни, як такия, що "викликає тривогу".

За даними джерел видання, 30 вересня відбудеться звернення путіна до Федеральних зборів, які проведуть за аналогією з 2014 роком, коли РФ незаконно анексувала український Крим.

Як повідомляється, путін звернеться до депутатів та сенаторів за підсумками проведених "референдумів", потім має бути підписання договору про "приєднання територій".

Як повідомлялось раніше, стала відома дата розгляду законопроектів про анексію територій України у Держдумі.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті