У Козачій Лопані на Харківщини виявили тіла двох чоловіків зі слідами катувань (ФОТО)

На Харківщини прокурори виявили тіла двох чоловіків зі слідами катувань. Про це повідомляється на сайті Офісу генпрокурора України 15 жовтня.

"Прокурори Дергачівської окружної прокуратури Харківської області спільно зі слідчими поліції 13 жовтня у смт Козача Лопань виявили тіла двох чоловіків зі слідами насильницької смерті", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що, за попередньою версією слідства, чоловіків утримували російські військові під час окупації населеного пункту.

"Правоохоронці знайшли їх в одній могилі на цвинтарі, – йдеться в повідомленні. – На тілах загиблих зафіксовані сліди катувань: переломи кісток черепу, щелепи та ребер".

Підкреслюється, що наразі їх направлено на проведення судово-медичних експертиз, встановлюються всі обставини вчинення злочину, досудове розслідування триває.

Зазначається, що слідчі дії проводились спільно зі співробітниками відділу поліції №3 ХРУП №3 ГУНП в Харківській області.

Раніше повідомлялось, що поліція ексгумувала понад 120 тіл на деокупованих територіях Донеччини.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті