У ДТЕК Енерго повідомили про пошкодження рашистами ще двох своїх енергооб'єктів

У "ДТЕК Енерго" повідомили про пошкодження обстрілами російськими військами ще двох своїх енергооб'єктів. Про це повідомляється на сайті "ДТЕК Енерго" 19 жовтня.

"19 жовтня росія продовжує наносити масовані терористичні удари по цивільній та енергетичній інфраструктурі України. Ще два енергетичні об’єкти ДТЕК Енерго зазнали обстрілів. Таким чином, за сьогоднішній день від атак терористів постраждало вже три підприємства компанії", - повідомляють у компанії.

За попередньою інформацією, обійшлося без жертв.

Також в ДТЕК зазначили, що внаслідок удару обладнання підприємств зазнало суттєвих ушкоджень.

"Після припинення обстрілів енергетики зможуть повністю оцінити ступінь пошкоджень, а також розпочати ліквідовувати наслідки і відновлення роботи. Задля безпеки на об’єктах знаходяться тільки критично необхідні співробітники, наразі всі в укриттях. Всі інші працюють у віддаленому режимі", - написали у компанії.

Нагадаємо, російські військові сьогодні, 19 жовтня, завдали ракетного удару по Бурштинській ТЕС в Івано-Франківській області і поцілили в енергетичний об'єкт у Вінницькій області.

Як повідомлялося, 19 жовтня президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо безпеки на об'єктах енергопостачання.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті