У "ДНР" мають намір ввести кримінальне покарання за гомосексуалізм

У так званій "народній раді ДНР" на непідконтрольній Україні території Донецької області зареєстровано "проект постанови щодо запровадження кримінальної відповідальності" за нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Про це розповів головний редактор видання "ОстроВ" Сергій Гармаш на своїй сторінці у Facebook 15 серпня.

"Виявляється, 2 серпня в «нарраді ДНР» зареєстрували постанову про введення кримінальної відповідальності за гомосексуалізм… Цікаво, чому саме зараз, під час активних бойових дій? Невже в «ПІДруському світі» «проблема» досягла таких масштабів, що почала відбиватися на боєздатності «наркоміліції»?", - іронізує Гармаш.

Він також пише, що, можливо, проблема саме в тому, що до Донецька приїхало багато російських військових.

"Або до Донецька наїхало стільки росіян, що місцеві вирішили боротися з ними на «законодавчому» рівні? У будь-якому разі, при Україні потреби в таких совкових заходах не було. Якщо вона і з'явилася, то з появою в Донецьку великої кількості російських військових… Ну і як тепер бути з відомим рефреном: «Донбас ніхто не ставив на коліна…» – написав Сергій Гармаш.

Як повідомлялося раніше, ватажок "ДНР" Денис Пушилін захотів дипломатичних стосунків із КНДР

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті