У Дніпропетровській, Сумській та Полтавській областях повністю відновлено електропостачання - ОП

У трьох областях України – Дніпропетровській, Сумській та Полтавській, повністю відновлено електропостачання після ракетних ударів увечері 11 вересня. Про це у Телеграм повідомив заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"Сумська область, Дніпропетровська область, Полтавська область – електропостачання відновлено на 100%. Енергетики продовжують стабілізувати рівень напруги", – написав Тимошенко.

За його словами, двома крилатими ракетами потрапили об'єктами критичної інфраструктури під Харковом, і зараз на місці працюють пожежники.

"Енергетики працюють над відновленням роботи систем критичної інфраструктури, щоб якнайшвидше з'явилася електроенергія в лікарнях та інших життєво важливих об'єктах. Громади, які зараз без світла, будуть загоєні найближчим часом", - заявив заступник голови ОП.

За його словами, поки що без світла Харківська та частково Донецька області.

"Перебої зі світлом можуть відбутися по всій країні. росіяни хочуть залишити нас без світла, води та тепла. Скоординовано працюємо над оперативним відновленням", - наголосив Кирило Тимошенко.

Як раніше повідомлялося, увечері 11 вересня у низці областей України спостерігалися масові проблеми з електропостачанням після ракетних ударів.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті