У Дніпрі ввечері пролунало кілька вибухів. Рашисти знову обстріляли місто ракетами (ОНОВЛЕНО)

У Дніпрі ввечері 28 листопада пролунали 4 вибухи. На місці події працюють рятувальники. Про це повідомив у Телеграм голова Штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан.

"У період з 22:13 по 22:35 28.11.2022 сталося 4 вибухи у м. Дніпро, Амур-Нижньодніпровський район. За попередньою інформацією, в районі вул. Дніпросталевська, 11а горять ємності з олією", – написав він.

До місця направлено пожежно-рятувальні підрозділи.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук попросив мешканців нічого не коментувати у соцмережах та не коригувати вогонь ворога.

Пізніше голова Дніпровської ОВ Валентин Резніченко повідомив, що рашисти обстріляли Дніпро ракетами і поцілили у приватне підприємство.

"Росіяни ударили по Дніпру. Скерували на нічне місто кілька ракет. Поцілили у приватне підприємство. Знищені виробничі приміщення. Зайнялася пожежа. Працюють усі служби. Деталі з’ясовуються", — розповів Резніченко у Telegram.

Як раніше повідомлялося, рашисти завдали ракетного удару по Дніпру і знищили цілий житловий квартал.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті