У Дніпрі заарештували водія, який шпигунив для рашистів (ФОТО)

Українські правоохоронці затримали водія одного із приватних підприємств міста Дніпро за шпигунство для російських окупантів. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

За даними слідства, під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну зловмисник добровільно погодився на співпрацю зі співробітником головного управління генштабу ЗС РФ.

"На виконання завдань російського куратора чоловік збирав та передавав через «Telegram» точні координати місцезнаходження радіолокаційних станцій та блокпостів Сил тероборони на Дніпропетровщині. Інформатора затримано під час виконання чергового завдання представника держави-агресора. В нього вилучено мобільний телефон з доказами протиправної діяльності", - розповіли у Генпрокуратурі.

Як повідомлялося раніше, у Сумській області судитимуть російського агента, який провів 120 одиниць техніки. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті