В Авдіївці від учора нове загострення, ворог намагається захопити місто- Барабаш

Від учора в Авдіївці на Донеччині після так званого "затишшя" фіксується нове загострення - окупанти не полишають спроб захопити місто. Про це заявив очільник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телемарафону. 19 жовтня.

"Обстріли тривали всю ніч. Цілодобово ми чуєм з позицій стрілецькі бої. Гатять вони з всього, що є. Умовне "зниження" градусу напруги, яке декілька днів був на нашому напрямку, нажаль вчора ми спостерігали навпаки загострення, збільшилась кількість обстрілів по території громади, збільшилась кількість авіаракетних ударів, не тільки по нашій та по сусідній, Очеретинській громаді", - розповів він.

Барабаш констатує - ворог не залишає спроб оточити місто, "знайти шпоринки в смузі оборони" ЗСУ.

"Ну і всі свої невдачі вони компенсують кількістю і масованістю артилерійських і авіаракетних ударів", - додав голова МВА.

Як повідомлялося, через загострення ситуації на лінії фронту навколо Авдіївки постачання гуманітарної допомоги в місто було призупинено. 

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті