Уряд призначив нового очільника Держспецзв’язку

Новим головою Держспецзв'язку України призначено Юрія Мироненка, який раніше був командиром ударної роти БПЛА на Запорізькому напрямку. Про це повідомляє канал Держспецзв'язку у Телеграм 1 грудня.

"Кабінет Міністрів призначив військовослужбовця, командира ударної роти БпЛА Юрія Мироненка на посаду Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України", - зазначається у повідомленні.

У Дерспезв'язку додали, що Юрій Мироненко має досвід корпоративного управління, глибоко розуміється на тематиці БпЛА. До призначення був командиром ударної роти БпЛА, яка працює на Запорізькому напрямку. 

Від початку повномасштабного вторгнення Юрій Мироненко обороняв столицю у складі 112 бригади тероборони Києва. Пізніше обійняв посаду заступника начальника штабу 129 батальйону 112 бригади. Після цього очолив відділ по роботі з добровольчими формуваннями територіальних громад 112 бригади.

Нагороджений нагрудним знаком "Срібний хрест"

Також Мироненко має досвід роботи у приватних компаніях, в управлінських ланках фінансової, банківської, транспортної, фармацевтичної, хімічної, енергетичної та інших галузей.

Повідомляється, що віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров дав завдання новому очільнику відповідно до обовʼязкових процедур провести аудит роботи Держспецзв’язку. 

Також новий голова анонсував, що найближчим часом представить план розвитку ДССЗЗІ.

Нагадаємо, що ексерівництво Держспецзв’язку підозрюється у заволодінні 62 млн грн при закупівлі програмного забезпечення.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті