Унаслідок ракетного удару росіян по Миколаєву відомо про 1 загиблого і 23 поранених

Унаслідок ракетного удару росіян по Миколаєву вночі 27 квітня відомо про одного загиблого. Про це в Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Наразі відомо про 15 поранених, 1 загиблого", - повідомив чиновник.

Таку інформацію Кім опублікував о другій годині ночі. Раніше він повідомляв про п'ятьох постраждалих - двоє з них перебували у важкому стані. Зі свого боку речник ОК "Південь" Владислав Назаров уранці заявив уже про 23 поранених.

"На даний момент відомо про 1 загиблого і 23 поранених мирних жителів міста, серед яких 1 дитина", - заявив він.

Також Назаров зазначив, що нічного удару окупанти завдали чотирма ракетами "Калібр" з акваторії Чорного моря. Причому спрямували їх із використанням особливостей місцевості та змін траєкторії для ускладнення виявлення.

"З огляду на те, що це високоточна зброя, яка працює за координатами наведення - очевидний факт терору мирного населення. Один приватний будинок зруйновано, інший пошкоджено, суттєвих руйнувань зазнали житлова багатоповерхівка та історична будівля. Пожежу оперативно ліквідовано, триває розбір конструкцій", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни запустили чотири ракети С-300 по Миколаєву.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті