Уламки збитої ракети у Києві впали на приватні будинки, є постраждалі та пошкодження

Російські війська намагалися нанести ракетний удар по Києву в ніч на 11 грудня, проте сили ППО збили усі цілі, але від падіння уламків пошкоджено приватні будинки та поранено четверо людей. Про це повідомила КМВА у Телеграмі.

"Сьогодні зранку ворог намагався завдати по Києву ракетного удару. Приблизно за сценарієм як і рівно місяць тому, 11 листопада, коли в бік столиці була випущена балістика. Сьогодні, 11 грудня, орієнтовно о 4:00, рашисти завдали чергового удару ракетами, попередньо, балістичного типу. Сили та засоби протиповітряної оборони вразили всі ворожі цілі", - написав очільник МВА Сергій Попко.

За попередніми даними, внаслідок роботи ППО сталося падіння уламків в Дарницькому районі. Травми отримало четверо мешканців Бортничів.

Зокрема, чоловік 1992 р.н. отримав осколкове поранення нижніх кінцівок. Перша медична допомога йому надавалася на місці. Троє жінок 1963, 1990 та 1992 р.н. – у всіх гостра реакція на стрес, допомога теж надавалася на місці.

Згодом у КМВА показали наслідки нічної ракетної атаки. На місці працюють рятувальники, вибухотехніки, слідчо-оперативні групи.

Як повідомлялося, в небі України цієї ночі було знищено 18 ударних "Шахедів" та 8 ракет.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті