В небі України знищено 18 ударних "шахедів" та 8 ракет - Повітряні Сили ЗСУ

У ніч на 11 грудня росіяни атакували Україну 18 ударними БпЛА "Shahed-136/131" та 8 ракетами. Про це у Телеграм вранці 11 грудня повідомляють Повітряні Сили ЗСУ.

Зазначається, що окупанти атакували Україну безпілотниками із окупованого Криму, райони пусків – Чауда, Бельбек.

"Усі ворожі безпілотники були знищені протиповітряною обороною в зоні відповідальності повітряного командування «Південь». Більшість – на Миколаївщині. Успішно відпрацювали зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України", - йдеться у повідомленні.

Крім того, близько 4 ранку 11 грудня російські окупанти вдарили по Київщині вісьмома балістичними ракетами. Удар було завдано з північного напрямку, попередньо – із Брянської області РФ.

"Усі вісім цілей було знищено зенітними ракетними підрозділами повітряного командування "Центр", - повідомили в Повітряних Силах.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті