"Укрнафта" за перший рік роботи під держуправлінням отримає вдвічі більше доходу, ніж в середньому за останні десять років

За перший рік роботи під управлінням держави "Укрнафта" отримає 95 млрд грн доходу, що перевищує середній показник за останню декаду в два рази. Про це повідомив керівник "Укрнафти" Сергій Корецький у Facebook 14 листопада.

"Плануємо, що дохід компанії за 2023 рік буде на рівні 95 млрд грн. Тобто, більше ніж вдвічі перевищить середньорічний за останнє десятиліття", - зазначив Корецький.

Також він повідомив, що чистий прибуток за перше півріччя 2023 склав 14,1 млрд грн.

"І це набагато більше, ніж за попередні роки. Для порівняння, кумулятивний результат за попередні 10 років - мільярдні збитки", - повідомив Сергій Корецький.

Як повідомлялось раніше, понад 1,2 млрд грн податків, не сплачених колишніми власниками, перерахувала до бюджету "Укртатнафта" після викриття СБУ.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті