Українські поліцейські виграли шість золотих медалей на Всесвітніх іграх

Українські поліцейські успішно виступили на Всесвітніх іграх поліцейських та пожежників. В активі українських представників шість золотих та чотири срібних медалей. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції 3 серпня.

"Українські поліцейські вибороли шість золотих медалей та чотири срібла на Всесвітніх іграх поліцейських та пожежних. У Роттердамі відбулися Всесвітні ігри поліцейських та пожежних, у яких взяли участь близько 10 тисяч працівників поліції та пожежної служби із 70 країн світу. Золото українські поліцейські вибороли у змаганнях з карате, боксу, джіу-джитсу, жиму лежачи та плаванні на відритій воді. Другі місця посіли у змаганнях з кросфіту, боксу та джіу-джитсу", - розповіли у поліції.

Як повідомлялося раніше, Національна поліція заарештувала ділка, який наживався на продажу амуніції

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті