Українська тенісистка Снігур вибила з US Open колишню першу ракетку світу

Українська тенісистка Дар'я Снігур вибила з Відкритого чемпіонату США екс-першу ракетку світу Сімону Халеп. Про це 29 серпня у Twitter повідомляє офіційний профіль турніру.

Цей результат став справжньою сенсацією, якщо врахувати, що Снігур (124 ракетки світу) вперше пробилася в основну сітку US Open, а румунська тенісистка все ще входить до ТОП-10 світового рейтингу.

Сам матч розпочався із впевненої гри українки, яка повела 0:3. У результаті перший сет Снігур виграла. Халеп видала потужний другий сет, вигравши його "всуху".

Однак у вирішальному, третьому, сеті уродженка Києва змогла вибити 7 ракетку світу.

US Open, жінки, 1 раунд

Симона Халеп – Дар'я Снігур – 1:2 (2:6, 6:0, 4:6)

У наступному раунді Дар'я Снігур зустрінеться із переможницею пари Френх – Маріно. Їхній поєдинок розпочнеться близько опівночі за київським часом.

Раніше повідомлялося, що російська тенісистка заради Вімблдону змінила громадянство на грузинське.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті