Україна та Туреччина задоволені: "Зерновий коридор зберігає динаміку"

Міністр національної оборони Туреччини Хулусі Акар провів телефонну розмову з міністром оборони України Олексієм Резніковим та міністром інфраструктури Олександром Кубраковим. Міністри обговорили процес постачання зерна «зерновим коридором», - повідомляє агентство "Анадолу".

У заяві відомства йдеться, що міністри висловили задоволення збереженням динаміки у питанні поставок зерна «зерновим коридором» та роботою, що проводиться в Спільному координаційному центрі.

У повідомленні нагадується, що з портів Одеси «зерновим коридором» за останні дні відпливли чотири судна з вантажем кукурудзи.

Напередодні Президент України Володимир Зеленський заявив, що "якщо не допустити нових російських провокацій проти нашого експорту, світову продовольчу кризу можна буде подолати"

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті