Українських підлітків "привели до присяги" на вірність окупантам у "Старобільському козачому корпусі"

У "козачому корпусі", який окупанти відкрили в Старобільську Луганської області, українські діти склали "присягу" 15 грудня. Про це повідомив окупаційний "голова муніципального утворення Старобільський муніципальний округ ЛНР" Володимир Чернєв у своєму Телеграм-каналі.

"Взяв участь в урочистій церемонії прийняття присяги Кодексу честі Козацтва курсантами ДБОУ ЛНР "Старобільський козачий корпус імені Маргелова". Привітав курсантів з цією важливою подією і вручив їм посвідчення козаків. Хлопцям, які відзначилися, вручив погони козачого звання "Уездник", - написав Чернєв. 

Він наголосив, що "курсанти" - це "...майбутні захисники батьківщини", тобто Росії, і уточнив, що діти "дали клятву на вірність вітчизні, козацтву і православній вірі".

Раніше повідомлялося, що в окупованому Старобільську українських дітей у початковій школі прийняли в організацію "Орлята Росії".

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті