Українські захисники відбили чисельні атаки рашистів у Мар'їнці та Бахмуті

Підрозділи Збройних Сил України впродовж доби відбили атаки російських окупантів у Мар'їнці, Авдіївці та Бахмуті. Про це повідомляє Генеральний Штаб ЗСУ.

У Бахмуті тривають важкі бої за місто, а також в його околицях.

"Противник провів атаку в районі населеного пункту Предтечине, проте успіху не мав. Від ворожих обстрілів постраждали Оріхово-Василівка, Новомаркове, Григорівка, Богданівка, Хромове, Бахмут, Іванівське, Біла Гора, Новодмитрівка, Курдюмівка, Північне та Залізне Донецької області", - йдеться у звіті Генштабу.

Під артилерійським вогнем рашистів 13 квітня опинилися населені пункти Степове, Авдіївка, Водяне, Первомайське та Карлівка Донецької області.

Також ЗСУ відбили спроби ворога атакувати Мар'їнку. Під обстрілами на цьому напрямку опинилися Невельське, Красногорівка, Мар’їнка, Побєда та Новомихайлівка.

Як повідомлялося раніше, рашисти за добу вбили мирного жителя Очеретиного на Донеччині

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті