Українські захисники відбили чисельні атаки рашистів у Мар'їнці та Бахмуті

Підрозділи Збройних Сил України впродовж доби відбили атаки російських окупантів у Мар'їнці, Авдіївці та Бахмуті. Про це повідомляє Генеральний Штаб ЗСУ.

У Бахмуті тривають важкі бої за місто, а також в його околицях.

"Противник провів атаку в районі населеного пункту Предтечине, проте успіху не мав. Від ворожих обстрілів постраждали Оріхово-Василівка, Новомаркове, Григорівка, Богданівка, Хромове, Бахмут, Іванівське, Біла Гора, Новодмитрівка, Курдюмівка, Північне та Залізне Донецької області", - йдеться у звіті Генштабу.

Під артилерійським вогнем рашистів 13 квітня опинилися населені пункти Степове, Авдіївка, Водяне, Первомайське та Карлівка Донецької області.

Також ЗСУ відбили спроби ворога атакувати Мар'їнку. Під обстрілами на цьому напрямку опинилися Невельське, Красногорівка, Мар’їнка, Побєда та Новомихайлівка.

Як повідомлялося раніше, рашисти за добу вбили мирного жителя Очеретиного на Донеччині

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті