У Зеленського розказали, що насправді цікавить росію і як виглядає капітуляція України "російськими очима"

Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що росію взагалі не цікавлять переговори щодо завершення війни в Україні. Про це Подоляк написав у своєму Телеграм-каналі 6 листопада.

"Хто взагалі сказав, що Росію цікавлять "переговори", "дипломатичне врегулювання" та інші розмови про мир? Росію насправді цікавить лише свій власний непрограш у війні, обов'язкове збереження частини окупованих територій, безкарність за військові злочини, збереження репутації ключового "бєспрєдєльщика" серед специфічних країн, а головне - обов'язкова капітуляція України, яка може мати різний вигляд. Або "ультимативно невигідних угод", або затяжної війни, або глибокої внутрішньополітичної кризи", - написав Подоляк.

Він закликав не будуйте ілюзій щодо росії.

"Мир" для них - це лише оперативна пауза, щоб пройти через мілітарно-пропагандистську модернізацію та продовжити системно руйнувати демократії… Тому зброя, зброя і ще раз зброя для України. Це єдиний правильний шлях", - зазначив Подоляк.

Раніше повідомляось, що у Кремлі прокоментували статтю Залужного.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті