У Запорізькій області унаслідок обстрілу загинули двоє рятувальників, є поранені - МВС

Унаслідок повторного удару окупантів по цивільній інфраструктурі в Запорізькій області загинуло двоє працівників ДСНС, ще троє рятувальників і четверо цивільних дістали поранень. Про це повідомив у Телеграм міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко 15 листопада.

"Запорізька область. Росіяни вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру. Сталося загоряння. Співробітники ДСНС за лічені хвилини вже були на місці події. Тоді окупанти завдали повторного удару. Унаслідок ворожого обстрілу, на жаль, двоє співробітників ДСНС загинули", - написав міністр.

За словами Клименка, ще троє рятувальників дістали травм. Постраждали й четверо цивільних осіб.

Як повідомлялося, станом на 12:00 15 листопада відомо про одного загиблого й трьох поранених унаслідок ракетного удару російських окупантів по житловому району міста Селидового Покровського району Донецької області.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті