У ВМС ЗСУ розповіли, що буде з Чорноморським флотом РФ після ліквідації його командувача

Ліквідація командувача Чорноморського флоту росіян Юрія Соколова створить проблеми з керованістю військами для ворога. Про це заявив спікер Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону 25 вересня. 

Він нагадав, що в росії є адмірали для управління флотами, які добре знають, в якому стані знаходяться їхні сили, особовий склад, як правильно ними керувати і як їх розставити.

"І зараз вони втрачають людину, яка всім цим процесом керує. І разом з ним його штат, який так само керує флотом. Тому що потрібно розуміти, що це досить велике угруповання", - уточнив Плетенчук.

Він розповів, що для керування флотом необхідна така кількість менеджерів, яка опікуватимуться ключовими процесами. Але зараз головна частина цього механізму стала непрацездатною.

"Так, сьогодні вночі вони ще завдавали по інерції ударів. Але, як я вже сьогодні казав, це нагадує курку, яка бігає без голови. Вона бігає, щось робить, але вже вона мертва. Тому станом на зараз вони матимуть відповідні проблеми з керованістю військами", - додав речник ВМС.

Як повідомлялося, після ураження штабу Черноморського флоту РФ загинули 34 офіцера, серед них командувач адмірал Віктор Соколов.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті