У Слов’янську відновили вакцинацію від коронавірусу

Вакцинацію проти коронавірусної хвороби відновили у Словянську. Про це 11 жовтня повідомила пресслужба міської військової адміністрації.

Зазначається, що до міста надійшла вакцина Comirnaty від Pfizer, тож, жителі можуть отримати як основний курс щеплень, так і бустерну дозу.

Для цього просять звертатися до амбулаторії №1 на вул. Банківській, 85 (колишня поліклініка АІЗу), в кабінет №12 на першому поверсі. Він працює по понеділках, середах та п’ятницях з 9:00 до 12:00.

Звертатись можна або в порядку живої черги, або за попереднім записом за телефоном: (050) 213 05 23.

Як повідомлялося, в Україні з 1 липня завершилася дія карантину та режиму надзвичайної ситуації через пандемію коронавірусу.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті