Росія має запас ракет на кілька масштабних ударів, але потім вона вийде "в нуль" – Буданов

У розпорядженні росії залишилося достатньо ракет для проведення кількох ракетних ударів по Україні, але потім росіяни вийдуть в повний нуль. Про це 6 грудня в ефірі національного телемарафону заявив начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов.

"Так, насправді запаси високоточного озброєння у РФ вже підходять до завершення. Вони вже давно увійшли до критичного мінімуму. Однак, як бачимо, вони вирішили йти до кінця, тобто до нуля. Що, в принципі, дуже погано для самої Російської" Федерації", - заявив Буданов.

За його словами, виробництво нових ракет, які є у РФ, не можна порівнювати з тією величезною кількістю, яку вони випускають під час атак.

"Якщо говорити про конкретні цифри та обсяги - нещодавно міністр оборони оприлюднив цю інформацію. Реально у них залишилося ракет ще на кілька масштабних атак і вони вийдуть у повний нуль. Як ми бачимо, впевнено до цього вони йдуть. Виробництво нових досить обмежене і виробляється тільки кілька типів високоточного ракетного озброєння", – додав Буданов.

Нагадаємо, що відразу після чергового ракетного удару РФ міністр оборони Резніков обговорив посилення ППО України з головою Пентагону.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті