У росії батьки-прихильники серіалу "Слово пацана" назвали дитину зеківською кличкою - Чушпан

У Казані сім'я Нігматулліних, яка є шанувальниками гучного в РФ серіалу "Слово пацана", поповнилася сином Чушпаном Муратовичем, - пишуть росЗМІ.

За словами батьків, це дуже веселе ім'я. Вони зазначили, що звучить навіть краще, ніж Адідас, як прізвисько в одного з героїв серіалу.

"Чому ми обрали таке ім'я для нашого сина? Ми дивилися серіал разом із моєю дружиною і вирішили, що таке ім'я додасть ще більше веселощів, ніж Адідас, наприклад. Адже серіал усім подобається, а ще він про нашу рідну Казань", - каже новоспечений батько.

Насправді слово "чушпан" взагалі не має нічого спільного з чимось приємним чи кумедним. Воно прийшло від ув'язнених Сиблагу і є зневажливим зверненням. РосЗМІ пишуть, що напевно хлопець не сильно зрадіє, коли виросте і зрозуміє, що означає його ім'я.

Як повідомлялося, російська влада заперечує зв'язок убивства 15-річного підлітка в Іркутську з новим серіалом про молодіжні бандитські угруповання.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті