У РФ повідомили про збитий безпілотник над Бєлгородом: від падіння загинули дві людини

Губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков повідомив, що внаслідок падіння уламків безпілотника, начебто збитого ППО, зруйновано житловий будинок, двоє осіб загинули, ще двоє - у тяжкому стані. Про це він повідомив у Телеграм 12 жовтня.

"У Бєлгородському районі система ППО збила БПЛА літакового типу на підльоті до міста. Внаслідок падіння уламків сталося займання приватного житлового будинку. Є двоє постраждалих: чоловік та жінка", - зазначив губернатор.

Згодом чиновник повідомив, що оперативні служби дістали з-під завалів два тіла – чоловіка та жінки. За його інформацією, під завалами може перебувати дитина.

Окрім того, він поінформував про стан двох потерпілих: чоловік у комі з опіками дихальних шляхів та кінцівок, стан жінки лікарі оцінюють як тяжкий – струс мозку та перелом ноги.

"У результаті  падіння уламків один житловий будинок зруйновано повністю, ще два пошкоджено частково, а також пошкоджено три легкові автомобілі", - додав Гладков.

Нагадаємо, раніше у РФ заявили про атаку на підстанцію в Брянській області та обстріл з "Урагану" Бєлгорода.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті