У Придністров'ї впали уламки ракети С-300

Уламки ракети від ЗРК С-300 зразка 1968 року впали у Молдові на території невизнаного Придністров'я. Про це 25 вересня повідомив співголова Об'єднаної Контрольної Комісії від Придністров'я Олег Біляков, - пише видання "Newsmaker".

За його словами, уламки впали в один із городів у селі Кіцкани. Вибух стався о першій годині ночі.

За попередніми даними, постраждалих немає. При цьому бойова частина ракети увійшла в ґрунт, але не розірвалася. 

Представник уряду Молдови Даніел Воде повідомив виданню, що на місце виїхали військові спостерігачі Спільних миротворчих сил.

"На цьому етапі походження об'єкта не зрозуміле, а його траєкторія не підтверджена з незалежних джерел. Влада продовжить інформувати громадськість у міру того, як отримуватиме більше роз'яснень і перевіреної інформації щодо цього інциденту", сказав Даніел Воде.

Як повідомлялося, у Придністров'ї жорстоко вбито лідера комуністичної партії.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті