У Придністров'ї впали уламки ракети С-300

Уламки ракети від ЗРК С-300 зразка 1968 року впали у Молдові на території невизнаного Придністров'я. Про це 25 вересня повідомив співголова Об'єднаної Контрольної Комісії від Придністров'я Олег Біляков, - пише видання "Newsmaker".

За його словами, уламки впали в один із городів у селі Кіцкани. Вибух стався о першій годині ночі.

За попередніми даними, постраждалих немає. При цьому бойова частина ракети увійшла в ґрунт, але не розірвалася. 

Представник уряду Молдови Даніел Воде повідомив виданню, що на місце виїхали військові спостерігачі Спільних миротворчих сил.

"На цьому етапі походження об'єкта не зрозуміле, а його траєкторія не підтверджена з незалежних джерел. Влада продовжить інформувати громадськість у міру того, як отримуватиме більше роз'яснень і перевіреної інформації щодо цього інциденту", сказав Даніел Воде.

Як повідомлялося, у Придністров'ї жорстоко вбито лідера комуністичної партії.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті