У Повітряних Силах чекають на добрі новини від Рамштайну з приводу авіації

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що на наступній зустрічі Контактної групи з оборони України в Рамштайні Україна очікує на гарні новини про літаки. Про це речник заявив в ефірі телемарафону 15 квітня.

"Очікуємо від наступного Рамштайну гарних новин все ж таки про літаки. Нам потрібне рішення для того, щоб ми вже робили певні кроки з навчання пілотів, техніків, офіцерів бойового управління. Буде рішення, тоді будемо відлік місяців, коли станеться сама передача і постановка на озброєння літаків F-16", - наголосив Юрій Ігнат.

Зокрема речник повторив тезу, що для перемоги Україні потрібні західні винищувачі F-16.

"Коли лінія фронту насичена засобами противника, коли російська авіація на три голови переважає по технологіях і в п’ять-шість разів за кількістю, ці літаки не можуть не вплинути на перебіг подій, на які всі очікують, це й контрнаступ і так далі", - зазначив він.

Нагадаємо, Ігнат анонсував появу комплексів Patriot в Україні вже після Великодня. 

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті