У Попасній рашисти крадуть кам'яні пам'ятники з могил та стирають ПІБ померлих

Росіяни знімають кам'яні пам'ятники з могил на кладовищах Попасної та перевозять їх у тимчасово окуповану Кадіївку (Стаханов). Про це  повідомляє Телеграм-канал Фашик Донецький 9 квітня. 

За інформацією каналу, роблять це для того, щоб дешевше виготовлювати пам'ятники для ліквідованих окупантів.

Зі знятих на цвинтарі плит стирають ПІБ померлих (перешліфовують) та пишуть імена мертвих росіян. Коштує це в 3-3,5 рази дешевше, ніж виготовлення нового пам'ятника. 

"Попасна. Інформація від підписника. Крім мародерства русня видала таке, від чого прих...їла навіть місцева вата в Попасній: Асвабадітєлі знімають кам'яні пам'ятники з могил на кладовищах, везуть їх в Кадієвку (Стаханов), там перешліфовують(стирають ПІБ померлих) і, на крадених з цвинтарів плитах, пишуть прізвища та ім'я здохших асвабадітєльов. Виходить по грошам в 3-3,5 рази дешевше, ніж замовляти новий пам'ятник  Без коментарів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, в окупованій Кадіївці на Луганщині розпочала роботу військово-лікарська комісія, яка визнає сепаратистів придатними до служби.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті