У Польщі українця підозрюють в убивстві чотирьох бездомних

Громадянин України підозрюється у вбивстві чотирьох бездомних осіб, тіла яких виявили у нежитловому будинку в центрі Варшави. Наразі поліція затримала сімох осіб, але, за попередніми даними, саме українець мав скоювати вбивства, передає Укрінформ із посиланням на RMF24.FM.

Як зазначає видання, за даними поліції, українець убивав цих людей упродовж тривалого часу, а їхні тіла ховав у нежитловому будинку, де свій притулок мали бездомні.

Станом на сьогодні невідомі мотиви цих злочинів, але поліція припускає, що йдеться про зведення рахунків у середовищі бездомних поляків й українців.

Поліція наразі не змогла ідентифікувати жертв, щоправда зазначаючи, що йдеться про чоловіків.

Як повідомляється, тіла двох загиблих виявлено в неділю, а ще двох – у понеділок у стані сильного розкладання. Деяких загиблих виявлено закопаними на подвір’ї будинку, а інших – на різних поверхах будівлі.

У зв’язку зі справою затримано сімох чоловіків і жінок, на підставі свідчень яких затримано також громадянина України як підозрюваного у скоєнні чотирьох убивств. Решта затриманих могли бути свідками цих злочинів. 

Справою займається місцева прокуратура. Наразі ніщо не вказує на те, що в цьому будинку є тіла ще інших людей.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті