Папа Римський має "велике бажання поїхати до Києва"

Папа Римський Франциск заявив, що дуже хоче відвідати Україну, щоб спробувати покласти край розв'язаній росією війні. Про це він сказав під час розмови з журналістами в літаку по дорозі з Риму до Канади, - пише УНІАН з посиланням на Reuters.

"У мене велике бажання поїхати до Києва", - сказав Франциск, відповідаючи на питання про можливу майбутню поїздку в Україну.

Раніше, 14 червня 2022 року Папа Римський Франциск заявив, що не підтримує путіна, але вказати, де добро, а де зло відмовився. 29 червня Папа Римський засудив удар по торговому центру у місті Кременчук. 

30 червня 2022 року Папа Римський побічно звинуватив РФ в імперіалізмі. 4 липня 2022 року з'явилася інформація про те, що Папа Римський хоче відвідати москву та Київ. У Ватикані говорили, що візит в Україну може відбутися в серпні.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті