У Німеччині затримали ще одного шпигуна, який працював на росію

В аеропорту Мюнхена затримали громадянина Німеччини, який співпрацював зі спецслужбами росії та передавав їм розвіддані. Про це 26 січня повідомляє Reuters.

"Чоловік на ім'я Артура Е. був заарештований у неділю після прибуття до Німеччини зі США", - повідомляють журналісти з посиланням на заяву Генеральної прокуратури Німеччини.

За даними прокуратури, чоловік співпрацював із Карстеном Л., який служив у Службі зовнішньої розвідки Німеччини (BND). У грудні 2022 року його затримали за шпигунство на користь росії.

Згідно з заявою прокурора, Артур Е., який не є співробітником німецької розвідки, передав російській розвідці інформацію, яку він отримав від Картена Л. Наразі чоловіка затримали та ув'язнили.

Розслідування проводилося у тісній співпраці з BND та Федеральним бюро розслідувань США (ФБР), заявив прокурор.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Відні викрили сина колишнього російського дипломата, який шпигував для РФ.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті