У московському метро пасажир доніс на супутника, який у телефоні дивився "заборонені" картинки. Порушника заарештували за "дискредитацію ЗС РФ"

Жителя Москви заарештували на два тижні за перегляд картинок, що "дискредитують російську армію", які у нього побачив у телефоні супутник у метро. Про це пише "Нова газета. Європа"

За словами брата заарештованого, 40-річного Юрія Самойлова затримали 17 березня в метро — один із пасажирів побачив у нього в телефоні деякі картинки, які "дискредитують російську армію", і викликав поліцію.

Силовики підійшли до Самойлова через кілька станцій і забрали його, вивчили телефон і склали на нього протокол про "поширення екстремістських матеріалів".

Чоловік зараз перебуває у спецприймачі "Сахарово".

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті