У Львові вибуховою хвилею вибило вікна у житлових будинках на вулиці Науковій, також зачепило школу - Садовий

У Львові вранці 15 лютого через російський удар вибуховою хвилею вибило вікна у житлових будинках на вулиці Науковій, також зачепило школу. Про це у Телеграм повідомив мер Андрій Садовий.

"За попередньою інформацією, на наш регіон летіло понад 10 ракет. ППО добре відпрацювали цю атаку, але все ж маємо одне попадання у об’єкт інфраструктури. Вибуховою хвилею вибило вікна у житлових будинках на вулиці Науковій, також зачепило школу. На місці працюють оперативні служби. Встановлюємо наслідки атаки", - повідомив мер.

Він акцентував, що автобуси тимчасово курсуватимуть по вулиці Володимира Великого, трамвай їздить без змін.

Як повідомлялося, мер Львова Андрій Садовий повідомив у Телеграм про вибухи у місті вранці 15 лютого.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті