У Луганську пропадають російські військові і виходить з ладу їхній транспорт: партизани розповіли про свою роботу

Військовий рух українців і кримських татар "Атеш" відзвітував про роботу, виконану в окупованому Луганську за останні два тижні. Відповідну інформацію з відео розмістив Телеграм-канал "Атеш" 26 вересня.

"Звіт про роботу в Луганську протягом 2 тижнів. Протягом кількох тижнів наші агенти фіксують збільшення кількості вантажних військових автомобілів, які транзитом проходять через місто. Транспортується особовий склад і БК. Найімовірніше, рашисти перекидають сили в бік Бахмута, щоб покрити великі втрати, пов'язані з наступом України", - сказано в повідомленні.

Підкреслюється, що в окупованому Луганську за останні 10 днів агенти "Атеш" розвідали більшість складів ПММ і успішно вивели з ладу 5 транспортних ЗІЛ-131.

"Багато військових не зможуть доїхати до лінії фронту. Крім того, в місті продовжують пропадати російські військові, які ходять поодинці вечорами", - сказано також у повідомленні.

Раніше було опубліковано відео детонації рашистських складів після прильотів у Сорокине на Луганщині: "Это в точку х*ярят на х*й".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті