У "ЛНР" судитимуть двох мешканок Новоайдара, яких звинувачують у співпраці із ЗСУ, за "вбивство, вчинене загальнонебезпечним способом"

Окупаційні органи "слідчого комітету РФ по ЛНР" передали до "суду" справу двох мешканок Новоайдара, яких звинувачують у співпраці зі ЗСУ. Про це повідомив "слідкомітет РФ по ЛНР" 10 квітня, пишуть окупаційні ЗМІ.

"Слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Луганській Народній Республіці завершено розслідування кримінальної справи, порушеної на підставі матеріалів УФСБ Росії по ЛНР, стосовно стосовно двох жінок. Їх обвинувачують у пособництві українським бойовикам, в умисному знищенні чужого майна, у вбивстві, скоєному загальнонебезпечним способом, групою осіб, за попередньою змовою, і низці інших злочинів", - ідеться в повідомленні.

Жінок звинувачують у тому, що вони наводили удари на Новоайдарський аграрний коледж і територію сільськогосподарського підприємства. 

Зазначається, що мешканки окупованого селища співпрацювали із ЗСУ з червня по вересень 2022 року.

Як писав раніше "ОстроВ", публікуючи відповідне відео, саме у вересні 2022 року в окупованому Новоайдарі Луганської області ЗСУ вдало поцілили в склад боєприпасів окупантів і місцезнаходження живої сили.

Раніше також повідомлялося, що військовий госпіталь окупантів у Новоайдарі на Луганщині повністю зруйновано прицільним пострілом.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті