Під час повітряної тривоги у Києві у шкільному укритті обвалилася підвісна стеля

Під час повітряної тривоги в укритті школи Солом'янського району Києва стався обвал підвісної стелі через прорив труби. Про це повідомляє Київська МВА у Телеграм 22 грудня.

"Під час повітряної тривоги, в укритті однієї із шкіл Соломʼянського району зірвало вентиль батареї опалення. Стеля в даному укритті типу "армстронг" - з легкими плитами, які швидко увібрали в себе воду та набрякли. Внаслідок значного збільшення ваги за рахунок води, обвалився сегмент підвісної стелі", - зазначили у КМВА.

Також повідомляється, що обійшлось без постраждалих.

Слідчо-оперативна група встановлює деталі. За даним інцидентом призначена служба перевірка.

На даний час проводиться обстеження і підготовка укриття до ремонтних робіт. Підрядна організація зобовʼязується до ранку понеділка усунути наслідки аварії. Роботи проведуть за позабюджетні кошти.

Також зазначається, що вказане укриття зовсім нещодавно було відремонтовано та після ремонту пройшло перевірку.

Як повідомлялось раніше, у Києві дітей не пустили до шкільного укриття під час тривоги, бо вони були із песиком. Поліція відкрила кримінальну справу.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті